Dobrodošli na naše internet stranice, jedne od najvećih proizvođača voćnih i loznih kalemova u Srbiji.

Kod nas možete dobiti standardnu ponudu kalemova: šljiva, kajsija... ali i specijalnu ponudu: mini kajsiju, mini šljivu... Dođite!

Dokaz našeg kvaliteta su dobijene dve zlatne medalje na Novosadskom sajmu

2010. godine u saorganizaciji sa Poljoprivrednim institutom Novi Sad za sertifikovane proizvode Čačanska rana i kajsiju NS-4 od strane nejeminentnijih stručnjaka za garantovani prijem od više od 90%.

Style Module Variations tied into the Color Chooser, as well as structural suffixes.

Included are 14 module class suffixes / variations which provide independent modular styling, ranging from styled suffixes such as bg1-5 and title1-5, to structural suffixes such as basic and flush.

Sajt je još u fazi izrade!


Poštovani posetioci, naš sajt je još u početnoj fazi izrade, ali očekujemo njegovu finalizaciju do kraja meseca. Hvala na strpljenju i Vašim komentarima.


KONTAKT INFO

AGRO KALEM


37 254 Konjuh
Kruševac
SRBIJA


+381 63 7 820 845
+381 62 325 641


Da se upoznamo...


Rasadnik D.O.O. Agrokalem je produkt višedecenijske tradicije u proizvodnji voćnih sadnica i loznih kalemova kojom je porodica Rajić počela da se bavi polovinom prošlog veka.Inače, porodica Rajic je bila jedna od najvećih ...


Opširnije...

Molim unesite adresu el.pošte za vaš nalog. Verifikacioni izraz (token) će vam biti poslat. Jednom kada dobijete verifikacioni izraz (token), bićete u mogućnosti da izaberete novu šifru za vaš nalog.

Promena lozinke

AGROKalem anketa

Kavo mišljenje imate o našim sadnicama?
Imamo 10 gostiju na mreži
Broj pregleda članka : 877657