Dobrodošli na naše internet stranice, jedne od najvećih proizvođača voćnih i loznih kalemova u Srbiji.

Kod nas možete dobiti standardnu ponudu kalemova: šljiva, kajsija... ali i specijalnu ponudu: mini kajsiju, mini šljivu... Dođite!

Dokaz našeg kvaliteta su dobijene dve zlatne medalje na Novosadskom sajmu

2010. godine u saorganizaciji sa Poljoprivrednim institutom Novi Sad za sertifikovane proizvode Čačanska rana i kajsiju NS-4 od strane nejeminentnijih stručnjaka za garantovani prijem od više od 90%.

Style Module Variations tied into the Color Chooser, as well as structural suffixes.

Included are 14 module class suffixes / variations which provide independent modular styling, ranging from styled suffixes such as bg1-5 and title1-5, to structural suffixes such as basic and flush.

Sajt je još u fazi izrade!


Poštovani posetioci, naš sajt je još u početnoj fazi izrade, ali očekujemo njegovu finalizaciju do kraja meseca. Hvala na strpljenju i Vašim komentarima.


KONTAKT INFO

AGRO KALEM


37 254 Konjuh
Kruševac
SRBIJA


+381 63 7 820 845
+381 62 325 641


Da se upoznamo...


Rasadnik D.O.O. Agrokalem je produkt višedecenijske tradicije u proizvodnji voćnih sadnica i loznih kalemova kojom je porodica Rajić počela da se bavi polovinom prošlog veka.Inače, porodica Rajic je bila jedna od najvećih ...


Opširnije...

Molim unesite adresu el.pošte u skladu sa vašim Korisničkim nalogom. Vaše Korisničko ime će Vam biti poslato na adresu el.pošte koju ste prijavili.

Adresa el.pošte

AGROKalem anketa

Kavo mišljenje imate o našim sadnicama?
Imamo 65 gostiju na mreži
Broj pregleda članka : 860046